SIMAC
Kunde

SIMAC

Case

Åbent hus on demand

Projekt
Hvordan fremviser vi vores uddannelsesinstitutioner for potentielle studerende når vi ikke kan møde dem fysisk?
Historien

Det traditionelle åbent hus-setup er en firkantet, lineær struktur. Én dag om året flokkes potentielle nye elever til en uddannelsesinstitution for at møde lærere og elever samt opleve stemningen og studiemiljøet, for derefter at rejse hjem igen.

De utallige aflyste fysiske arrangementer, som udsprang af covid-19, fremprovokerede vores tæft for digitalt samvær. Med on demand-princippet kan vi eksekvere tiltag, vi ikke kunne før. Vi tror på princippet. Derfor tænkte vi ud af boksen sammen med SIMAC.

Unge er ikke kun interesserede i SIMAC én dag om året. På baggrund heraf fandt vi i fællesskab en mulighed i at kommunikere til flere, samtidig med at imødegå de geografiske udfordringer.

Velkommen indenfor til virtuelt åbent hus hos SIMAC.

I løbet af de to første måneder er siden i blandt de mest besøgte og med længst besøgsvarighed

Den digitale kortlægning af uddannelsesinstitutions facetter indledes med en virksomhedsfilm, som introducerer SIMAC. Efterfølgende får du mulighed for at møde de studerende på de tre respektive uddannelser. Det er også muligt at tage med på en virtuel rundvisning på uddannelsesinstitutionen.

Hver uddannelse har et dedikeret oplæg, som præsenteres af de studerende. De ofte stillede spørgsmål, som vi kender fra åbent hus-arrangementer, besvares af uddannelsesinstitutionens medarbejdere og studerende i koncise videoer.

Ambitionen var ikke blot at besvare spørgsmål for derefter at efterlade potentielle studerende. Det virtuelle møde giver anledning til direkte interaktion i form af studievejledning såvel som et fysisk besøg hos SIMAC.

Kendskab. Interesse. Ønsker. Afklaring. Ansøgning.

Tilsammen udgør de fundamentet for det virtuelle åbent hus-koncept. I det virtuelle åbent hus skal der skabes kendskab til SIMAC. Det skal ramme de unges interesse med en troværdig repræsentation af hverdagen på uddannelsesinstitutionen. Det skal vise relevant information og svare på spørgsmål, så det imødekommer unges ønsker.

Det virtuelle åbent hus-koncept skal give anledning til en afklarende 1:1 interaktion mellem den studerende og SIMAC, således den interesserede får lyst til at booke et fysisk besøg eller følge en studerende på den respektive uddannelse. Det skal vejlede unge til selvsikkert at sende ansøgningen afsted