Business Region North
Kunde

Business Region North

Case

studiejobnordjylland.dk

Projekt
Historien

I foråret 2015 besluttede BRN at starte en ny jobportal, der indeholder studiejobs i Nordjylland med det formål at få flere unge til at blive i det nordjyske. Dette blev startskuddet til et helt nyt samlingssted for studerende og virksomheder og ikke mindst samarbejdet mellem BRN og CompanYoung.

Region Nordjylland og de 11 nordjyske kommuner udgør samarbejdet, der går under navnet Business Region North (BRN). BRN søger at skabe fælles vækst og udvikling i Nordjylland, og derfor ønskede man at understøtte etableringen af flere studiejobs i det nordjyske. I starten af 2017 resulterede det i lanceringen af en ny, online jobportal med navnet studiejobnordjylland.dk. Jobportalen er en fælles nordjysk platform, hvor alle opslåede studiejobs samles ét sted. CompanYoung har stået for design og udvikling af platformen, som både er intuitiv for de studerende og for virksomhederne. Platformen skaber sikker og nem kommunikation mellem studerende og virksomhederne samt let adgang til viden om studiejob og ansættelse af en studentermedhjælper. Jobportalen distribueres gennem en målrettet medieplan og bliver annonceret om på relevante kanaler.

CompanYoung driver til dagligt jobportalen og sørger for, at de studerende i Nordjylland bliver holdt ajour med de nyeste studiejobs.

”Vi har samarbejdet med CompanYoung om udvikling og markedsføring af en ny studiejobportal, der skal hjælpe med at skabe flere match mellem nordjyske studerende og virksomheder.

Vi har oplevet CompanYoung som en fleksibel og løsningsorienteret samarbejdspartner, som oprigtigt deler vores interesse for at sikre mest værdi for pengene.

Vi har gennem hele processen fået indlevende og ærlig sparring om, hvordan vi bedst når vores forskellige målgrupper med de budskaber, som er vigtige for os.  Samtidigt har vi kontinuerligt fået hurtigt svar på vores henvendelser og oplevet, at supporten hurtigt og effektivt justerer portalen efter vores ønsker. 

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde fremover.”

 
Mette Højris Gregersen
Konsulent, Business Region North