Det Blå Danmark
Kunde

Det Blå Danmark

Case

World Careers

Projekt
Historien

Det Blå Danmark er betegnelsen for alle maritime og søfartsrelaterede virksomheder og institutioner i Danmark. En af branchens største udfordringer er at tiltrække tilstrækkelig kvalificeret arbejdskraft, og derfor har kampagnen ‘World Careers’ kørt siden 2005. Kampagnen har til formål at fortælle de unge om mulighederne i Det Blå Danmark og derved tiltrække talenter til den maritime sektor.

CompanYoung har siden 2013 været tilknyttet kampagnen, som forankres digitalt via WorldCareers.dk. Kampagnesitet er omdrejningspunkt for mange af kampagnens aktiviteter, og har henover årene udviklet sig til en job- og uddannelsesportal for hele Det Blå Danmark.

Et nyere initiativ, der har givet vind i sejlene til kampagnen, er tilføjelsen af WorldcareersTV. Ved en castingproces blev den unge YouTuber, Sebastian Alstrup, udvalgt som “vært” på YouTube-kanalen, hvor han jævnligt besøger maritime virksomheder og uddannelser med en mere ungdommelig tilgang. Formålet med initiativet er at øge eksponeringen i målgruppen og få en ny vinkel på kampagnen. Af samme årsag er vi i øjeblikket i færd med at udvikle en app, der tager afsæt i Det Blå Danmarks spil, ‘Seven Seas’, som yderligere forsøger at motivere og engagere de unge i den maritime verden.

“CompanYoung er en meget vigtig og tæt samarbejdspartner ift. udviklingen og driften af kampagnen World Careers, som hører under Det Blå Danmark. Vi oplever CompanYoung som en meget dedikeret samarbejdspartner, der med afsæt i en stor viden om både målgruppe og medier, udvikler vores kampagne, så den tilpasser sig tidens trends.”

Anne Bay Riisager
Kampagneleder, Det Blå Danmark

“CompanYoung faciliteter blandt andet hele vores digitale og sociale mediestrategi, som hvert år skaber nogle fantastiske resultater til kampagnen. Ligeledes benytter vi CompanYoungs platform YoungCRM til varetagelse af vores talentdatabase, der nu har over 16.000 registrerede. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, og jeg kan give CompanYoung mine varmeste anbefalinger.”

Anne Bay Riisager
Kampagneleder, Det Blå Danmark