Kickstart din karriere med studiejob hos os

 

Se ledige stillinger

Et studiejob med ansvar

Et studiejob hos CompanYoung er det helt rigtige for dig, som tør tage ansvar, engagere dig og gerne vil kickstarte din karriere. Her på siden kan du læse mere om hverdagen som studiejobber og deres forskellige arbejdsområder. Du kan desuden møde nogle af vores nuværende studiejobbere, for de vil gerne fortælle om, hvordan de oplever at arbejde ved CompanYoung!

Bliv en del af et fællesskab

Som studiemedhjælper ved CompanYoung bliver du en essentiel og fast del af hverdagen på kontoret, men også en del af vores unikke fællesskab! Vi er 105 medarbejdere med en gennemsnitsalder på 28,04 år, så kontoret summer af aktivitet og humor i en fin blanding af en seriøs arbejdstilgang. Hos os er det ikke en kliché, når vi siger: “We work hard and play harder!” 🙌

Et udviklende studiejob

Som studiejobber ved CompanYoung bliver du taget seriøst. Uanset om du arbejder i CompanYoung i en administrativ rolle eller i en rolle, hvor du har meget kundekontakt, så indgår du i ambitiøse projekter og leverancer, som skaber værdi. Har du desuden ja-hatten på, er der ofte store muligheder for, at dit studiejob udvikler sig, og at du dermed får flere ansvarsområder. Vi tror på, at du i dit studiejob skal have muligheden for at udvikle dig! 💡

Dine fremtidsperspektiver

I CompanYoung ser vi alle vores medarbejdere som en vigtig del af vores hverdag. Vi bestræber os derfor på at fastholde vores medarbejdere efter endt studie, hvis den rette mulighed dertil opstår.

Du har dermed en stor mulighed for at fortsætte din karriere ved os! 🚀

Primære studiejobsområder

Vores studiejobsområder bevæger sig på tværs af hele virksomheden, derfor er der mange muligheder for din studiejobskarriere hos os. Primært ligger vores studiejobs inden for de tre nedenstående områder. Men det betyder ikke, at vi ikke også har stillinger inden for virksomhedens øvrige afdelinger sommetider!

Websites

Annoncering

Content

Design

Find dit studiejob her!

Hvis du er typen, som har ambitioner, et stort drive og er klar på at indgå i et nyt fællesskab, så håber vi på at se en ansøgning fra dig!

Hvis ikke du ser en stilling, som passer til dig netop nu, så håber vi at se dig i vores talentbank. Vi rækker ofte ud og finder nye medarbejdere her først!

Se ledige stillinger