Deloitte
Kunde

Deloitte

Case

#enlidtfedereselfie

Projekt
Historien

Som et af landets og verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder er det fundamentalt vigtigt for Deloitte at tiltrække de allerbedste talenter. Vi laver løbende tiltrækningskampagner, der skal sikre at Deloitte får de helt rigtige revisortrainees i hus.

CompanYoung har arbejdet sammen med Deloitte siden 2011. Samarbejdet har budt på mange forskellige leverancer og aktiviteter såsom udviklingen af kampagnen “#enlidtfedereselfie”. CompanYoung sidder med ansvaret for revisortrainee-kampagnens digitale eksekvering i form af tilstedeværelse og community management på Facebook samt koordinering af hele medieplanen.

Deloitte bruger også YoungCRM-platformen til relationspleje og håndtering af virksomhedens talent-pipeline. Oplev udvalgte kampagneelementer fra vores samarbejde med Deloitte her på siden.

“Vi har samarbejdet med CompanYoung omkring vores tiltrækning af unge i en årrække, hvor kampagneaktiviteterne løbende har udviklet sig i takt med vores behov og målgruppens adfærd.

CompanYoung yder en utrolig god og nærværende service for os, og vi føler således altid, at vi kan få en kvalificeret sparring ift., hvordan vi bedst muligt når de unge. Det er vigtigt for os, at vores employer branding er i øjenhøjde med målgruppen, og i den forbindelse oplever vi altid, at CompanYoung har fingeren på pulsen. Vi oplever medarbejderne som værende troværdige, og de vender altid hurtigt tilbage. Vi glæder os til de fremtidige aktiviteter.”

Mia Juul-Hansen
Kathrine Benzon
Deloitte Danmark