e-Book: Sådan bygger du en karriereside, der tiltrækker unge talenter

Denne gratis e-bog giver dig seks tips til hvordan opbygger en effektiv karrieresektion til din hjemmeside, der tiltrækker unge talenter til fremtidens udfordringer. Kom godt i gang med denne guide til at opbygge din karriereside.

February 8, 2019 · 2 min read
CompanYoung

De fleste virksomheder anvender i dag sin karriereside til at positionere virksomheden til at imponere potentielle jobsøgere.

I denne e-bog får du seks tips fra eksperter til hvilke elementer, du bør inkludere på din karriereside, og hvordan du udnytter dem til sit fulde.

Hos CompanYoung anbefaler vi karrieresider til virksomheder med et særligt ønske om at efterlade et indtryk hos alle, der besøger jeres karrieresektion.

Det kræver ingen webudvikling for at skabe imponerende karrieresider, så længe du holder dig til simple løsninger, der er skabt til formålet – løsninger, der er opbygget med moduler og som anvender ‘drag-and-drop’. Udfordringen består i at skabe og udvikle indhold, der tiltrækker og appellerer til målgruppen.

Download: Tips til at opbygge dine karrieresider

Udfyld formen herunder og få tilsendt dit gratis eksemplar af e-bogen med tips til at skabe en imponerende karrieresektion.