Danmarks Apotekerforening
Kunde

Danmarks Apotekerforening

Case

Et godt samarbejde går aldrig af mode

Projekt
Brancheorganisation
Historien

I 2016 stod Danmarks Apotekerforening med et ønske om at styrke sektorens image og øge synligheden overfor unge på vej mod uddannelse og job.

I denne forbindelse iværksatte Danmarks Apotekerforening, i samarbejde med CompanYoung, en image- og kendskabskampagne for at synliggøre de spændende muligheder i apoteksverdenen.

Samlingspunktet for kampagne blev apotekskarriere.dk, hvilket også danner rammerne som jobportal for branchen. Kampagnen blev blandt andet eksponeret på Instagram, Facebook, Google og Snapchat.

Ambassadører var en grundsten i kampagnens resultater. Man stiftede et korps af unge farmakonom- og farmaceutstuderende, der på de sociale medier delte hverdagen på uddannelsen og apotekerne. Dette gav unge interesserede et mere autentisk billede af, hvad det vil sige at uddanne sig til og arbejde i sektoren. Ambassadørernes historier kan både findes på apotekskarriere.dk og på facebooksiden af samme navn.

Ved brug af ambassadører viser Danmarks Apotekerforening potentielle studerende, hvordan hverdagen på uddannelserne og i apotekerne er. Ambassadørernes historier skaber et autentisk billede af valget som apoteker som din karrierevej.

Apotekskarriere:
Fordi mennesker aldrig går af mode